Agryl® et Novagryl® is door Fiberweb, A Berry Plastics Company,  speciaal ontwikkeld voor de land- en tuinbouw. De agrarische tak van PGI is er volledig op gericht om aan de behoeftes van de agrarische sector te voldoen. Ons team bestaat uit onder meer agrarische ingenieurs, markt specialisten en een customer service met meer dan 31 jaar ervaring in het begeleiden van boeren, tuinders en distributeurs. We bieden een compleet assortiment van gewasbeschermingsdoekproducten die volledig zijn vervaardigd in onze eigen fabrieken.


Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Berry Plastics

Veel van de merken die door Avintiv worden geproduceerd zijn de maatstaf voor onze klanten. Dit omvat niet alleen agrarisch vliesdoek, maar ook Terram Geotextiel, Typar producten voor de bouw en Tubex producten voor de bescherming van bomen. In veel gevallen helpen deze producten onze klanten de beste resultaten te behalen en hun prestaties te verbeteren.

De expertise van ons bedrijf bevat een grote reeks van productie technologieën, zoals ongeweven vliesdoek technologie, extrusie van netten en vliesdoeken en complexe multi-bestanddeel systemen, gebruik makend van een groot aantal polymeren waaronder ook bio-afbreekbare en gekleurde producten.