Novagryl S (15gram/m2)

Novagryl S (15gram/m2)

Novagryl® S is doek speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens het vervoer van jonge planten. Het is een zeer rekbaar (tot ongeveer 120%) en zelfklevend doek dat kan worden gebruikt als vervanging voor stretchfolie. De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat gevoelige producten niet lijden onder temperatuurveranderingen tijdens transport en tijdelijke opslag.

Jonge Planten

Jonge Planten ►

Jonge planten omvatten zowel groenten- als sierplanten die bedekt worden opgekweekt in de kwekerij of de kas vóór het opplanten.

Om een optimale temperatuur en een vochtig groeimedium te behouden, worden geplante zaden bedekt met Agryl®. De plantgroei is daardoor eerder en uniform. De duur van het gebruik van het Agryl® hangt af van de gevoeligheid van het soort plant voor hoge temperaturen.

Jonge PlantenJonge Planten

Novagryl S (15gram/m2)

Novagryl S (15gram/m2)

Novagryl® S is speciaal ontwikkeld om er karren met jonge (kwetsbare) planten voor vervoer mee te wikkelen. Het is een zeer rekbaar doek (tot ongeveer 120%) dat kan worden gebruikt als vervanging voor stretchfolie. 

Wilt u meer informatie over het product graag hier klikken voor Application de NOVAGRYL S Sheet.

Lengte lijmnaden Breedte
500m 0.5m (GR)
(GR) Geen Randversterking (R) Randversterking

Toegepaste technologie

Boomkwekerijen

Boomkwekerijen ►

Jonge planten zijn vaak gevoeliger voor externe invloeden dan volgroeide planten. Beschermende maatregelen zijn vaak nodig ter bescherming tegen schade.