Zakken

Zakken

Omdat Agryl uitstekend gelijmd kan worden, kan er een zak van worden gemaakt om de vruchten van bepaalde gewassen die bescherming nodig hebben, zoals bananen, ermee in te pakken, terwijl de rest van de plant onbedekt blijft. 

Bananas

Bananas ►

Virus transmission is a key issue for Banana growers. Mid weight agryl in unique roll formats is used to create an economically effective protection mechanism avoiding the complexity of covering the entire bunch.

BananasBanaan

Agryl P17 (17gram/m2)

Agryl P17 (17gram/m2) ►

Agryl 17 – is een uniek product en combineert de open structuur en zijn ademend vermogen, welke benodigd zijn voor een sterke groei. Het doek is geschikt voor een breed scala aan landbouwgewassen en wordt veel gebruikt in het landbouw milieu. Agryl 17 wordt al meer dan 30 jaar gebruikt in meer dan 40 landen wereldwijd.

Lengte Breedte lijmnaden Breedte
250m 2.2m (GR) 4.1m (GR)
250m - 6.5m (GR)
250m - 8.5m (GR)
250m - 10.5m (R)
250m - 12.75m (R)
250m - 16m (R)
(GR) Geen Randversterking (R) Randversterking

Toepassingen en informatie

Zoals alle producten van Agryl®, bieden de zakken een lucht en licht doorlatendheid en creëren ze een microklimaat dat de groei bevordert. Omdat de zak een buisvorm heeft kan de kweker selectief de vruchtgebieden beschermen, terwijl de plant onbedekt blijft. De zakken kunnen de knoppen beschermen, worden verwijderd voor de bestuiving en vervolgens weer terug worden gebruikt om het fruit te beschermen.